Sånn jobber vi

 • For deg som oppdragsgiver

  For å lykkes i prosessen behøver vi tilpasse oppdraget  till ditt, gruppens og bedriftens behov . Hva er din virkelighet som leder? Hva er dine utfordringer? Hvor vil du med gruppen eller bedriften? Sammen  bestemmer vi fokus og omfang for det videre arbeidet.

Sånn jobber vi

 • Undervisningsplan

  Ut fra vårt første møte skreddersys det videre arbeidet. Det kan være alt fra et fordrag eller en miniworkshop til et lengre treningsforløp eller teamcoaching. Innsatsen defineres tydlig i omfang, innhold og mål.

Sånn jobber vi

 • Gjennomføring

  Uavhengig av omfanget på innsatsen fokuserer vi på Cleartalks ledesnor: Innsikter som blir brukt og levd i dagliglivet er bedre enn masse teoretisk informasjon som lett går i glemmeboken. Vi øver til det sitter!

Sånn jobber vi

 • Personlig oppfølging av deltagere

  I Cleartalk Practitioner inngår personlig oppfølging av hver enkelt deltager med repetisjon og coaching relatert til arbeidssituasjonen. Ved behov kan selvsagt individuell oppfølging inkluderes også i kortere kurser.

Sånn jobber vi

 • Evaluering med oppdragsgiver

  Hvordan var resultatet i forhold til forventningene? Hva skjer i bedriften eller gruppen nå? Hva var bra og hva kan forbedres ? Hvordan var tilpasningen til gruppens spesielle behov? Vi avslutter, summerer og ser framover.